Selecteer een pagina

De uitdagingen die binnen onderwijs met IT ervaren worden hebben een weerslag op de voortgang van studenten.  IT heeft binnen scholen vaak het doel heeft de student/ medewerker volledig te ondersteunen, in de praktijk blijkt dit nog niet zo makkelijk. Door de wildgroei aan applicaties zien studenten door de bomen het bos niet meer. En nieuwe ontwikkelingen als cloud based werken en het gebruiken van je eigen apparaat (laptop/ ipad/ telefoon) hebben veel potentie maar worden vaak nog niet optimaal ondersteund. Door middel van dit onderzoek wil New Day at Work inzichtelijk krijgen welke goede elementen er al zijn en waar nog kansen liggen voor ontwikkeling, integratie of misschien zelfs uitfasering. Minder is in sommige gevallen namelijk meer.

Ontdek de soms schokkende resultaten, lees het onderzoek.

Hoe IT & innovatie echt ervaren wordt?

Hoe ervaart de digitale student de IT & innovatie van Nederlandse educatie instellingen? Meer dan duizend leerlingen deelden hun mening: 
  • De impact van een IT-omgeving op verzuim
  • Personal analytics als stimulatie
  • Mismatch tussen studie en toekomstige banen
  • Cross-school learning

De Digitale Student is onderzocht door New Day at Work. Met de verzamelde informatie werken wij aan onze digitale werkplek: Workspace 365 voor educatie.

New Day at Work B.V.
Berencamperweg 6D, Nijkerk
030 711 67 25
gijs@dedigitalestudent.nl