Selecteer een pagina

“De digitalisering van het onderwijs is momenteel al in volle gang en zal in de loop der jaren ongeremd blijven”, zo stelt Gartner. Onderwijsinstellingen zijn op zoek naar nieuwe digitale architecturen en componenten, die tegemoetkomen aan de ontwikkeling en veranderende behoeftes in het onderwijs. Zo is de behoefte naar persoonlijk en flexibel onderwijs niet langer meer te ontkennen. Dit is een ontwikkeling die zich vandaag de dag al beweegt en de komende jaren alleen maar een belangrijkere rol zal krijgen. Om persoonlijk onderwijs aan te kunnen bieden, zal opleiding en instelling overschrijdend leren de komende jaren een vlucht nemen. Studenten krijgen zo de mogelijkheid om gepersonaliseerde leerpaden samen te stellen. ICT-afdelingen moeten ervoor zorgen dat studenten vlekkeloos kunnen samenwerken en gemakkelijk en snel een weg kunnen vinden in de verschillende onderwijsportalen.

Ontdek hoe studenten ICT & innovatie echt ervaren, lees het onderzoek.

Hoe IT & innovatie echt ervaren wordt?

Hoe ervaart de digitale student de IT & innovatie van Nederlandse educatie instellingen? Meer dan duizend leerlingen deelden hun mening: 
  • De impact van een IT-omgeving op verzuim
  • Personal analytics als stimulatie
  • Mismatch tussen studie en toekomstige banen
  • Cross-school learning

De Digitale Student is onderzocht door New Day at Work. Met de verzamelde informatie werken wij aan onze digitale werkplek: Workspace 365 voor educatie.

New Day at Work B.V.
Berencamperweg 6D, Nijkerk
030 711 67 25
gijs@dedigitalestudent.nl